De her cookies er perfekte: Sprøde udenpå, chewy indeni og med masser af chokolade.
Hvis du vil bage nogle lækre kager, som helt sikkert vil falde i god jord hos hele familien, så skal du prøve de her cookies. De er nemme at bage, men svære at stoppe med at spise, så er I advaret!
Triple chocolate cookies
Som navnet afslører, så er de her cookies fyldt med lækkert chokolade. Der er både mørk-, mælke- og hvid chokolade i de skønne kager, så hvis du kender en ægte chokolade-elsker, så er det her de helt rigtig cookies.
Sådan laver du nemme cookies
Ingredienser
- 225 gram blødt smør
- 175 gram rørsukker
- 100 gram brun farin
- 1 æg
- 350 gram hvedemel
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk natron
- ½ tsk salt
- 100 gram mørk chokolade
- 100 gram mælkechokolade
- 100 gram hvid chokolade
Sådan gør du:
- Start med at tænde ovnen på 200 grader alm. Ovn
- Pisk smør, rørsukker og brun farin blødt og luftigt i ca. 4-5 minutter.
- Tilsæt ægget og pisk blandingen godt sammen.
- Rør mel, vaniljesukker, natron og salt i blandingen.
- Hak de tre forskellige slags chokolade og tilsæt i dejen.
- Rør blandingen sammen hurtigt, undgå at røre i dejen i for lang tid.
- Beklæd en bageplade med bagepapir. Læg klatter af kagedej på bagepladen med en spiseske, en klat skal ca. svare til 2 spsk. Tryk klatterne let flade.
- Bag kagerne i 12-15 minutter. Lag kagerne køle af på en rist efterfølgende. Herefter kan de opbevares i en lufttæt beholder, så forbliver de sprøde.