Lette og lækre chokolade-cookies

Foto: Shutterstock

De her cookies er perfekte: Sprøde udenpå, chewy indeni og med masser af chokolade.

Hvis du vil bage nogle lækre kager, som helt sikkert vil falde i god jord hos hele familien, så skal du prøve de her cookies. De er nemme at bage, men svære at stoppe med at spise, så er I advaret!

Triple chocolate cookies

Som navnet afslører, så er de her cookies fyldt med lækkert chokolade. Der er både mørk-, mælke- og hvid chokolade i de skønne kager, så hvis du kender en ægte chokolade-elsker, så er det her de helt rigtig cookies.

Sådan laver du nemme cookies

Ingredienser

  • 225 gram blødt smør
  • 175 gram rørsukker
  • 100 gram brun farin
  • 1 æg
  • 350 gram hvedemel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk natron
  • ½ tsk salt
  • 100 gram mørk chokolade
  • 100 gram mælkechokolade
  • 100 gram hvid chokolade

Sådan gør du:

  • Start med at tænde ovnen på 200 grader alm. Ovn
  • Pisk smør, rørsukker og brun farin blødt og luftigt i ca. 4-5 minutter.
  • Tilsæt ægget og pisk blandingen godt sammen.
  • Rør mel, vaniljesukker, natron og salt i blandingen.
  • Hak de tre forskellige slags chokolade og tilsæt i dejen.
  • Rør blandingen sammen hurtigt, undgå at røre i dejen i for lang tid.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir. Læg klatter af kagedej på bagepladen med en spiseske, en klat skal ca. svare til 2 spsk. Tryk klatterne let flade.
  • Bag kagerne i 12-15 minutter. Lag kagerne køle af på en rist efterfølgende. Herefter kan de opbevares i en lufttæt beholder, så forbliver de sprøde.