De bedste ideer til brunch

Foto: Julie MIa Lerche Møller

Find let og lækker inspiration blandt de bedste brunchopskrifter lige her.

Brunch er en af de hyggeligste og lækreste måde at mødes med veninder og familie på. Ordet ‘brunch’ er en sammentrækning mellem de engelske ord ‘breakfast’ (morgenmad) og lunch (frokost). Det er netop derfor, at en brunch både indeholder måltider, der kan beskrives som morgenmad, og måltider der er mere egnet til frokost. 

Brunch er en rigtig hyggelig måde at mødes på, og det er en af grundene til, at det er blevet så stor en succes de sidste år. Derudover er det oftest mange mindre retter, så det inviterer til mange timers samvær og hygge.

Ofte mødes vi på cafeer og restauranter for at spise brunch sammen, men du kan sagtens sammensætte din egen lækre brunch-menu, som kan hamle op med cafeernes. Så skynd dig at få inviteret venner og familie over, så I kan nyde en dejlig brunch sammen. 

10 x brunch-ideer til hele familien

Herunder får du 10 nemme og lette brunchideer til kager og søde sager,  der vil passe perfekt til et lækkert brunchbord, hvor hele familien bliver mætte. Men de søde sager kan også sagtens passe til en hyggelig søndag morgen eller en hverdagsmorgen, hvor man har lyst til at gøre lidt ekstra ud af det hele. 

Alle opskrifterne er udarbejdet af Julie Mia Lerche Møller, som står bag siden Cakewoman.dk, hvor du kan finde opskrifter på lækre kager og bagværk.